Cap a la Vaga Feminista del 8 de març 2019

S’acosta el 8 de març, dia internacional de les dones, i com l’any passat el 8M ens aturarem perquè volem canviar-ho tot. Pararem el nostre consum, el treball domèstic i les cures, el treball remunerat i els nostres estudis, per demostrar que sense nosaltres no es produeix, i sense nosaltres no es reprodueix. La Vaga Feminista és una vaga internacional, ens aturarem a tot el món i és molt més que una vaga general laboral. La Vaga Feminista és una vaga general, laboral, de cures, de consum i estudiantil. Dones ANC animem a totes les dones de l’Assemblea Nacional Catalana a sumar-nos a la Vaga del 8M. Juntes visibilitzarem les nostres denúncies, reivindicacions i exigències. Totes les lluites.

Compartim amb les companyes de la Vaga Feminista que “El nostre és un crit global, transfronterer i transcultural. Som un moviment internacional divers que planta cara a l’ordre patriarcal, racista, capitalista i depredador amb el medi ambient, i que proposa altres vides i un altre món radicalment diferent. Formem part de les lluites contra les violències masclistes, pel dret a decidir sobre el nostre cos i la nostra vida, per la justícia social, l’habitatge, la salut, l’educació, la sobirania alimentària, i la laïcitat, contra l’extractivisme i els tractats de lliure comerç, l’explotació i moltes altres lluites col·lectives. Unides per una altra forma d’entendre i organitzar la vida, l’economia i les relacions. Perquè som antimilitaristes i estem contra les guerres, i les fronteres, contra els Estats autoritaris i repressors que imposen lleis mordassa i criminalitzen la protesta i la resistència feminista. Unides a les dones que defensen els drets humans i la terra, arriscant les seves vides.” I afegim, que aquest 8 de març també volem desnormalitzar la quotidianietat de casa nostra perquè estem vivint uns temps de repressió política que ens travessa els nostres cossos: estem empresonades preventivament, a l’exili, confinades i encausades per haver fet realitat el Referèndum de l’1octubre i voler decidir el futur del nostre país.

Aquest 8M arribarà en ple judici polític en el que ens jutgen a totes i cadascuna que, l’any passat, vam estar defensant les escoles per exercir el dret d’autodeterminació i votar en llibertat. Les diferències polítiques no et poden portar a la presó en un país democràtic ni poden significar la vulneració dels drets polítics, civils, humans….i això és el que està passant ara i avui a l’estat espanyol, sense oblidar que bona part dels partits polítics de l’estat espanyol atien l’odi cap a Catalunya per treure rèdits electorals.

Som moltes les que estem treballant per la llibertat de totes i tots i també de la nostra terra, perquè per a nosaltres, que venim d’una llarga genealogia de companyes, és una única lluita, indestriable: ens volem totes vives i lliures en una terra lliure, que sigui una terra millor per a tothom.

Animem a totes i cadascuna a sumar-s’hi, des d’on pugui, fent un front comú contra la repressió que precaritza les nostres vides a cops de retallades dels serveis públics i dels drets fonamentals, tot per endarrerir al màxim el col·lapse d’un sistema depredador, masclista, patriarcal i global.

El camí Cap a la Vaga 8M 2019 ja ha començat a moltes ciutats, pobles, barris. Localitza el comité de vaga més proper i participa. Si on vius no existeix…organitza amb les veïnes un! A la web de la vagafeminista hi ha els comités constituïts.

A totes les que sortim als carrers, sense por. Tenim dret a fer vaga, a manifestar-nos, a concentrar-nos, a reunir-nos, a expressar el nostre rebuig davant la vulneració de drets i llibertats i totes les violències que patim…exercim-los!

El 8M fem vaga, però cada dia és 8 de març!

Divendres, 8 de febrer, a les 20h: CASSOLADA FEMINISTA

Allà on siguis: al carrer, a la plaça, al balcó… Amb xiulets, cassoles, tapes o qualsevol estri que faci soroll.

Uneix-te amb les companyes i pica al ritme de la vida

Penja el davantal i les bosses de roba al balcó

Juntes #CapALaVagaFeminista

Diumenge, 10 de febrer, a les 10.30 h: ASSEMBLEA PREPARACIÓ VAGA FEMINISTA

Assemblea amb motiu de la preparació de la vaga feminista del 8 de març. Preparem la vaga de totes i per a totes!

Lloc: Sala d’Actes, 3a. planta. CA LA DONA (Ripoll 25, Barcelona. Metro L4 Urquinaona)

Trobada No mixta

#8M2019 #8M #EnsAturem #VagaFeminista #Vagafeminista8M #8MCompteEnrere

Web de la VagaFeminista: https://vagafeminista.cat/

Tagged with:
Arxivat a Agenda, Articles

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Dones per la Independència. Sectorial de l'ANC. Reunions mensuals presencials l'últim dimarts de mes, 18:30h, a la seu nacional de l'ANC, c/ Marina, 315 08025 Barcelona
Contacte: dones@assemblea.cat @ANCDones
instragram: dones_anc
Telegram: http://t.me/ANCDones
sectorial de les Dones de l'ANC
23 abril 2020: Signa la Petició!
#MaiSoles
Totes amb Carme Forcadell
Totes amb Carme Forcadell
8M2017
ElCanviEtsTu
Les Dones ens mobilitzem pel Sí!
Declaració 8M2017
Les Dones, imparables cap a la República Catalana
25N2016
assemblees ANC
%d bloggers like this: