Declaració 8M 2020: JUNTES SOM MÉS FORTES

Diumenge VAGA i a la tarda totes a les manis del 8M! Barcelona. Juntes i diverses per una vida digna. 17 h Plaça universitat. Acte final a Arc Triomf. Punt Trobada: 16.30 h Gran Via – Aribau.  – Tarragona. Juntes, fortes i combatives construïm l’alternativa feminista. 18 h Plaça Imperial Tarraco.  – Alt Urgell El pirineu s’atura. 18.30 h Plaça de les Monges. També donem suport al manifest de Dones No Estandard 8M 2020.

DECLARACIÓ 8 DE MARÇ 2020:  JUNTES SOM MÉS FORTES (declaracio-8M2020-ancdones pdf)

JUNTES I DIVERSES PER UNA VIDA DIGNA diu el manifest feminista del 8 de març 2020 cridant a totes les dones a L’AUTOORGANITZACIÓ I A LA REVOLTA FEMINISTA CONTRA LA PRECARIETAT I LES FRONTERES

Des de la sectorial Dones ANC animem a totes les companyes a fer nostre el lema i participar de la mobilització internacional d’aquest 8 de març perquè malauradament encara continuem patint com a col·lectiu desigualtats, repressió i violències. Per tot això des de la nostra sectorial aquest 8 de març:

Exigim la fi de les violències masclistes. Ens volem vives i lliures!

Exigim la fi de les diferències salarials entre homes i dones. Per uns drets laborals no sexistes que acabin amb la jerarquia patriarcat laboral de la nostra societat.

Exigim decidir sobre el nostre propi cos i la nostra vida.

Denunciem la precarietat laboral causa principal en molts casos de la feminització de la pobresa i l’explotació laboral que porta moltes dones a situacions de vulneraritat extrema.

Exigim uns pressupostos amb perspectiva de gènere perquè les polítiques d’igualtat són transversals no només d’una partida social o sanitària.

Denunciem on són les dones en els mitjans de comunicació, en les estructures d’estat en la política institucional, social, econòmica i universitària.

Exigim unes escoles laiques, catalanes i en català, públiques, inclusives i coeducatives. Sense coeducació no hi ha inclusió!

Exigim igualtat des del respecte a les diferències, perquè som moltes, diverses i no estàndards!

Denunciem polítiques migratòries penalitzadores i no acollidores! La llei d’estrangeria és un instrument al servei del racisme institucional que evidencia la desigualtat i manca de drets de les persones d’altres orígens.

Exigim unes polítiques econòmiques i mediambientals que ens permetin salvar el nostre entorn davant l’emergència climàtica que vivim.

Exigim una renda bàsica universal per a totes!

Denunciem la penalització laboral per maternitat així com també la manca de reconeixement dels treballs de cura no remunerats. Prou desigualtats i fi de la vulneració de drets i llibertats.

Denunciem la repressió i la violència policial i la justícia patriarcal, que atempta sistemàticament contra els nostres drets, vulnera les nostres llibertats, mentre dóna impunitat a comportaments feixistes.

Exigim la llibertat de les preses polítiques, el retorn de les exiliades, la cancel•lació de totes les causes obertes per l’1 d’octubre i la fi de la judicialització de la política.

Exigim poder exercir el dret de l’autodeterminació i no ser penalitzades per fer-ho.

Exigim la fi de la persecució a la dissidència política i social, a casa nostra i arreu del món. Tot el suport a les defensores dels DDHH estiguin on estiguin…des de Rojava a Nicaragua!

I ens reconeixem des de la sororitat compartida i fem dels valors de la República part del nostre fer quotidià.

LLIBERTAT !

Dones lliures en un poble lliure!

Dones lliures per una vida digna … en llibertat!

VISCA EL 8 DE MARÇ

 


8M TERRITORI

MANIFESTACIONS, JORNADES DE VAGA, ACTES

 

Tagged with: , ,
Arxivat a Agenda

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Dones per la Independència. Sectorial de l'ANC. Reunions mensuals presencials l'últim dimarts de mes, 18:30h, a la seu nacional de l'ANC, c/ Marina, 315 08025 Barcelona
Contacte: dones@assemblea.cat @ANCDones
instragram: dones_anc
Telegram: http://t.me/ANCDones
sectorial de les Dones de l'ANC
23 abril 2020: Signa la Petició!
#MaiSoles
Totes amb Carme Forcadell
Totes amb Carme Forcadell
8M2017
ElCanviEtsTu
Les Dones ens mobilitzem pel Sí!
Declaració 8M2017
Les Dones, imparables cap a la República Catalana
25N2016
assemblees ANC
%d bloggers like this: