Dimarts 29, Assemblea Dones ANC juny

Benvolgudes, esperem estiguem totes bé i amb energies renovades després de Sant Joan. Una abraçada forta si no estem bé. Bona diada dels Països Catalans que ha vingut acompanyada de la sortida de la presó de les preses polítiques, on no havien d’haver-hi entrat mai. Contentes per elles i les seves famílies, sense oblidar-nos de les exiliades lluny de casa i de les centenars de represaliades polítiques pendents de judicis. Dones ANC convocarem a trobar-nos amb Dones x República un 23 més, en portarem 40, amb una trobada molt especial amb les exiliades polítiques, serà per zoom! Felicitem les companyes Carme Riu i Pascual i Neus Mora i Fernàndez per haver entrat al Consell Rector de l’Institut Municipal de Persones Discapacitades de l’Ajuntament de Barcelona, en guanyar les eleccions amb la candidatura “Barcelona també és nostra”.

Ens convoquem assemblea per dimarts 29 de juny a les 18 h, últim dimarts de mes. Confirmar l’assistència AQUÍ abans del dimarts 29 a les 14 h per tal de rebre l’enllaç a les 15 h.

Però comencem la setmana a la Ciutat de la Justícia. Dilluns 28 de juny a les 9 h, estarem a l’acte de suport al Sindicat de Llogaters previ a l’inici del judici a 3 integrants del col·lectiu. Sumem forces pel dret a la protesta i per la sobirania del Parlament de Catalunya a eliminar injustícies socials! Al vespre serem a la Pl.de la Vila de Gràcia amb Marta Sibina i Albano-Dante Fachin, convocatòria de cada dilluns a les 20 h per la llibertat de les represaliades polítiques amb Gràcia Llibertat.

Ordre dia:

  • Informacions des dels nuclis Dones ANC
  • Balanç campanya Prou pobresa menstrual
  • 23 juliol acte Cap Dona en l’Oblit (Plataforma Dones x República)
  • Taula social: Fòrum el 31 de juliol (presencial i virtual) i signatura del manifest SOS Baix Llobregat
  • Diada 11 de setembre 2021
  • Calendari Assemblea Dones ANC agost – setembre
  • Precs i preguntes

Recordem, qualsevol punt a incorporar o consulta, escrivim a dones@assemblea.cat

La Taula Social de l’Assemblea és una realitat! Per fer front a l’emergència social i nacional és imprescindible disposar de tots els recursos que generem i de totes les capacitats i eines d’un estat. Si encara no t’has apuntat, fes-ho aquí: https://forms.gle/KhVgngKXqGuvJcBp9 El proper 31 de juliol jornada de treball, Fòrum presencial i virtual. Si hi volem participar presencialment, apuntem-nos el més aviat possible per tenir plaça: https://forms.gle/16zYKUgjiT6aiYQQ6 Per contactar amb la Taula Social escriu a taulasocial@assemblea.cat web: https://taulasocial.cat/

Gràcies per participar

Equip de coordinació Dones ANC

Arxivat a General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Dones per la Independència. Sectorial de l'ANC. Reunions mensuals presencials l'últim dimarts de mes, 18:30h, a la seu nacional de l'ANC, c/ Marina, 315 08025 Barcelona i amb la pandèmia per zoom!
Contacte: dones@assemblea.cat @ANCDones
instragram: dones_anc
Telegram: http://t.me/ANCDones
sectorial de les Dones de l'ANC
La Revolta pels Drets
la revolta pels drets
#MaiSoles
Totes amb Carme Forcadell
Totes amb Carme Forcadell
8M2017
ElCanviEtsTu
Les Dones ens mobilitzem pel Sí!
Declaració 8M2017
Les Dones, imparables cap a la República Catalana
25N2016
assemblees ANC
%d bloggers like this: