ATUREM L’AMPLIACIÓ DE L’AEROPORT DEL PRAT

ATUREM L’AMPLIACIÓ DE L’AEROPORT DEL PRAT. Mobilització Ampliacions d’aeroports? No, gràcies! En lluita pel clima, la salut i la vida. Convocada per Zero port i Xarxa per la Justícia Climàtica #MenysAvionsMésVida #NoAmpliacioAeroportElPrat. Concentració al llarg del carrer Tarragona, des de Pl. Països Catalans fins a la Pl. Espanya. A les 12 h.

Quin sentit té destinar recursos econòmics que malmeten les funcions ecològiques del territori? Aquestes iniciatives es corresponen amb els compromisos climàtics assumits per Catalunya i l’Estat espanyol en el marc dels acords de París?. L’emergència climàtica és una realitat. Emissions zero i residus zero, ens implica a totes i tots!.

El preacord anunciat entre el govern espanyol i el Govern de la Generalitat de Catalunya, el 2 d’agost 2021, per ampliar l’aeroport del Prat de Llobregat no inclou cap concreció sobre el projecte. Els drets bàsics de la ciutadania, socials i ecològics estan en joc. SOS Baix Llobregat i l’Hospitalet rebutgen l’acord anunciat ahir (2 agost) pel que té d’engany a la ciutadania, que, des del primer moment, ha rebutjat el projecte d’Aena i ha demanat un debat a fons sobre el futur de l’aeroport, de la mobilitat, del desenvolupament de la comarca i de la preservació dels espais naturals i agrícoles. Un debat seriós entre les administracions, però també amb la participació inexcusable de les entitats representatives dels sectors socials afectats.

Dones ANC ens sumem a la convocatòria i donem suport a les companyes i companys del Baix Llobregat que veuen en perill els espais protegits, la biodiversitat del territori i pateixen els efectes d’un ús dels recursos naturals i del territori en benefici de grans empreses que busquen el màxim benefici econòmic sigui com sigui.

Per salut, per la vida, per aturar l’emergència climàtica, per la defensa del bens comuns…. NO A L’AMPLIACIÓ DE L’AEROPORT DEL PRAT!

DRETS ECOLÒGICS.SALUT. DEMOCRÀCIA

Arxivat a General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Dones per la Independència. Sectorial de l'ANC. Reunions mensuals presencials l'últim dimarts de mes, 18:30h, a la seu nacional de l'ANC, c/ Marina, 315 08025 Barcelona i amb la pandèmia per zoom!
Contacte: dones@assemblea.cat @ANCDones
instragram: dones_anc
Telegram: http://t.me/ANCDones
sectorial de les Dones de l'ANC
La Revolta pels Drets
la revolta pels drets
#MaiSoles
Totes amb Carme Forcadell
Totes amb Carme Forcadell
8M2017
ElCanviEtsTu
Les Dones ens mobilitzem pel Sí!
Declaració 8M2017
Les Dones, imparables cap a la República Catalana
25N2016
assemblees ANC
A %d bloguers els agrada això: