Cap Dona en l’Oblit

Des del 23 de març 2018 a 23 de març 2019 l’activitat de la campanya ha estat important. més d’un centenar d’actes i, fins i tot, hem estat molt presents a les presosn catalanes mentre les preses polítiques esperaven l’inici del judici polític. així ha passat el 1er any de campanya. malhauradament no voldríem que s’allargués així.

Amb el retorn a presons catalanes de les 2 preses polítiques, la Presidenta Carme Forcadell i la Consellera Dolors Bassa, el 26 de juny de 2019, la sectorial Dones no estarem dinamitzant les activitats a les presons. Fins que no ens retrobem en llibertat amb totes dues, ens mantenim a la campanya Cap Dona en l’Oblit, de Dones x República, des d’on organitzem els actes cada 23 de mes o al voltant del 23. els actes dels 23 els fem arreu, cada mes podem fer-ne 1 o 2 o els que siguin, i allà on anem decidint. a les presons, els 23 de cada mes, també podem fer actes cap dona en l’oblit en coordinació amb les companyes que en cada moment estiguin dinamitzant activitats a presons, si es dóna el cas.

si tens dubtes, consultes a fer o vols contactar amb nosaltres per a realitzar algun acte Cap Dona en l’Oblit: dones@assemblea.cat

moltes gràcies

juny 2019

Aquí trobareu tota la informació que des d’un inici vam publicar:

La campanya Cap Dona en l’Oblit està en marxa! Animem a totes les assemblees territorials de l’ANC a participar de la campanya!

Cap Dona en l’Oblit pretén visibilitzar l’existència de represaliades polítiques (preses, exiliades, encausades, identificades….), normalitzar l’anormaltat democràtica que tenim al nostre pais, donar suport a totes les represaliades i a les seves famílies, i aconseguir l’alliberament de les preses i la cancel·lació de totes les causes obertes. No volem que siguin silenciades ni oblidades….fins que totes estiguin a casa lliures.

Cap Dona en l’Oblit és la campanya de Dones per la República, que Dones ANC impulsem i presentem a les Assemblees Terrirorials i sectorials de l’Assemblea, per tal de estendre-la al màxim, per tot el territori i més enllà.

La campanya neix en un moment molt determinat (23 de març 2018) amb una crida a totes les dones republicanes a sumar-se i aprofitar les complicitats de dones de diferents espais, col·lectius, entitats i partits polítics, que formem part de la plataforma transversal Dones per la República.

Us animem a que organitzeu actes Cap Dona en l’Oblit al voltant del 23 de cada mes o que acolliu la campanya Cap Dona en l’Oblit en els actes que ja organitzeu setmanalment. El 23 és una data simbòlica, Dolors Bassa i Carme Forcadell van tornar a ser empresonades a la presó d’Alcalá-Meco el 23 de març de 2018.

En tots els actes Cap Dona en l’Oblit exigim la llibertat de totes i tots els represaliats: UsVolemaCasa!

 

 

 

a presosn, abans del judic

PRESENTS A PUIG DE LES BASSES I MAS D’ENRIC

🔵 A PUIG DE LES BASSES:

Els dimarts a les 20:30h Sopem amb la Dolors. A partir del dia 2 de novembre 2018 el sopar passarà als DIVENDRES a les 20h! Portar taula, cadires…i el sopar! Cal anar amb roba d’abric. I cada 23 de mes l’acte unitari de la campanya Cap Dona en l’Oblit. I accions concretes que s’acorden a la comissió.

📌Canal de Telegram: @canalpuigdelesbasses
https://t.me/canalpuigdelesbasses

🔵 A MAS D’ENRIC:

Els divendres a les 20h El Cantem per la Carme i sopar de carmanyola. Portar taula, cadires…i el sopar! Cal anar amb roba d’abric. Desembre: canviarem els sopars dels divendres per vermuts els dissabtes.

Els dijous a les 19h concentració amb el col·lectiu Avis i Àvies de Catalunya. Els divendres a les 20h El cantem per la Carme i sopar de carmanyola. Els diumenges a les 17h Cantada amb els CDR. I cada 23 de mes l’acte unitari de la campanya Cap Dona en l’Oblit. I cada dia a les 19h El Cant dels Ocells amb Òscar Cid.

📌Canal de Telegram:
@canalmasdenric
https://t.me/canalmasdenric

MATERIALS

A la web de la campanya anem penjant materials, textos i cartells muts que us podeu descarregar en pdf. Materials preparats: 6 cartells preses i exiliades, individuals i en conjunt i 5 cartells amb frases reivindicatives per concentracions o empaperades, pancarta, manifest, xapes Cap Dona en l’Oblit i Llibertat preses polítiques, i cartells muts per anunciar actes. Si no trobes el que busques, avisa’ns: dones@assemblea.cat

XARXES

Farem difusió de tots els actes a través de l’agenda de la campanya i del twitter. Si feu piulades: utilitzeu les etiquetes #capdonaenloblit #llibertatpresespolítiques #usvolemacasa sortireu automàticament a la web de la campanya. I si ens mencioneu o ens etiqueteu, us repiularem: @ancdones

Si pengeu fotos a instagram, mencioneu-nos: dones_anc

SUPORT

Necessiteu cartells, xapes, materials, ponents…? Voleu que vinguem a la reunió territorial o comarcal per presentar la campanya? Des de Dones ANC us donem tot el suport que us calgui. Contacteu amb la sectorial dones@assemblea.cat

Suma’t a la campanya Cap Dona en l’Oblit! Pel 23 d’agost estem preparan un gran acte reivindicatiu. Si vols participar, contacta’ns!

Algunes imatges dels materials:

Equip Coordinació Dones ANC, dones@assemblea.cat @DonesANC

Dones per la Independència. Sectorial de l'ANC. Reunions mensuals presencials l'últim dimarts de mes, 18:30h, a la seu nacional de l'ANC, c/ Marina, 315 08025 Barcelona i amb la pandèmia per zoom!
Contacte: dones@assemblea.cat @ANCDones
instragram: dones_anc
Telegram: http://t.me/ANCDones
sectorial de les Dones de l'ANC
La Revolta pels Drets
la revolta pels drets
#MaiSoles
Totes amb Carme Forcadell
Totes amb Carme Forcadell
8M2017
ElCanviEtsTu
Les Dones ens mobilitzem pel Sí!
Declaració 8M2017
Les Dones, imparables cap a la República Catalana
25N2016
assemblees ANC
A %d bloguers els agrada això: