A les presons

Amb el retorn a presons catalanes de les 2 preses polítiques, la Presidenta Carme Forcadell i la Consellera Dolors Bassa, el 26 de juny de 2019, la sectorial Dones no estarem dinamitzant les activitats a les presons. Fins que no ens retrobem en llibertat amb totes dues, ens mantenim a la campanya Cap Dona en l’Oblit, de Dones x República, des d’on organitzem els actes cada 23 de mes o al voltant del 23. els actes dels 23 els fem arreu, cada mes podem fer-ne 1 o 2 o els que siguin, i allà on anem decidint. a les presons, els 23 de cada mes, també podem fer actes cap dona en l’oblit en coordinació amb les companyes que en cada moment estiguin dinamitzant activitats a presons, si es dóna el cas.

si tens dubtes, consultes a fer o vols contactar amb nosaltres per a realitzar algun acte Cap Dona en l’Oblit: dones@assemblea.cat

moltes gràcies

1a etapa. abans judici polític al tribunal suprem de madrid

El 4 de juliol de 2018 la Presidenta Carme Forcadell i la Consellera Dolors Bassa són traslladades al centre penitenciari de Puig de les Basses. Des del 23 de març de 2018 que estan empresonades a la presó d’Alcalà Meco. El 20 de juliol la Presidenta Carme Forcadell es traslladada al Centre Penitenciari de Mas d’Enric, El Catllar, prop de Tarragona.

Dones ANC portem la campanya Cap  Dona en l’Oblit també a totes dues presons i continuar la visibilització de les preses polítiques, reivindicar-les com a protagonistes, denunciar l’estat espanyol com a estat repressor i exigir la cancel·lació de tots els judicis.

🔇ACTES A MAS D’ENRIC i PUIG DE LES BASSES… 

Ens hem organitzat diferents col·lectius en comissió a cada presó  per acollir iniciatives, coordinar accions, facilitar totes les informacions necessàries per arribar fins a la presó i que tot es desenvolupi sense incidències, etc, important per mantenir la presència continuada i no deixar-les soles.

✏️Contactar amb la comissió Puig de Les Basses: omplimpuigdelesbasses@gmail.com

✏️Contactar amb la comissió de Mas d’Enric: vineamasdenric@gmail.com

DIRECCIONS:
Mas d’Enric. Travessia Comella Moro 15, s/n,
43764 El Catllar, Tarragona.

Puig de Les Basses. Raval Disseminat, 53, 17600 Figueres, Girona.

ACTIVITATS:

🔵 A MAS D’ENRIC:

Cada dia a les 19h El Cant dels Ocells amb Òscar Cid.

I cada 23 de mes, sigui el dia que sigui de la setmana, l’acte unitari de la campanya Cap Dona en l’Oblit per visibilitzar les preses polítiques, exiliades i encausades i reivindicar-les a totes com a protagonistes polítiques per fer la independència. Organitza Dones per la República

Els dijous a les 19h concentració amb el col·lectiu Avis i Àvies de Catalunya

Els divendres a les 21h Sopar de carmanyola. Portar taula, cadires…i el sopar! Cal anar amb roba d’abric. Organitza CDR Camp Tarragona

Els dissables a les 11:30h El cantem per la Carme, parlements, actuacions cultura popular i vermut. Organitza Dones ANC. Cap Dona en l’Oblit. Territorials ANC Regió 4

Els diumenges a les 17h Cantada amb els CDR.

Poden programar-se altres activitats puntuals. Consulta el Canal de Telegram per tenir tots els cartells de les activitats:

📌Canal de Telegram:
@canalmasdenric
https://t.me/canalmasdenric

🔵 A PUIG DE LES BASSES:

Els divendres a les 20:00h Sopem amb la Dolors. Portar taula, cadires…i el sopar! Cal anar amb roba d’abric.
Segons les activitats prèvies al sopar, avisem que cal portar calçat còmode…Organitza: CDR Alr Empordà, , Grup Acció Empordà Vallespir, Cap Dona en l’Oblit – ANC Dones, Decidim Ser, ANC Figueres, ACDC

Cada 23 de mes l’acte unitari de la campanya Cap Dona en l’Oblit amb Dones per la República.

I accions concretes que s’acorden a la comissió. Consulta el Canal de Telegram per tenir tots els cartells de les activitats:

📌Canal de Telegram: @canalpuigdelesbasses
https://t.me/canalpuigdelesbasses

🔵 I LLEDONERS?

A Lledoners, Dones ANC no hi som presents però estem en contacte amb la comissió que també s’ha creat allà.

Per contactar-hi, escriu a lledoners@pm.me

Iniciatives per persistir i donar suport als nostres presos i exiliats.
Canal independent.
Informació del poble pel poble.

Consulta tota la informació al canal de telegram:  @omplimcatalunya

https://t.me/omplimcatalunya

Cada dia hi ha en Joan Bona Nit a les 20:45h per donar el bona nit als presos polítics.

A tenir en compte:

🔴 Optimitzeu el transport. Aprofiteu 🚙. Veniu en grups. L’aparcament és limitat.Hi ha aparcament per autocars a Mas d’Enric. En cas de no haver aparcament dins, aparqueu en bateria al voral de la carretera per aprofitar l’espai.

🔴A PUIG DE LES BASSES: Recordar que els busos només poden fer l’operació de desencotxar I tornar a baixar a aparcar al polígon de Can Pedrosa.

🔴 Recordeu: cal mantenir lliure la zona d’entrada i sortida de la presó. Respectem les entrades i sortides dels visitants i no pengem res dins el mobiliari i xarxes de la presó. Cal que es respectin les tanques que marquen els marges per no enfilar-se (hi han els detectors a les malles se seguretat).

🔴 Cal fer cas a les suggerències o advertiments de les persones voluntàries de l’organització.

🔴 Cal que cadascú es faci responsable de les seves deixalles.

‼️Si coneixes col·lectius que vulguin venir a les presons, comparteix aquesta informació.

I per a qualsevol dubte també podeu comptar amb la Dones ANC dones@assemblea.cat

🅰️📈©

Sectorial Dones ANC Assemblea Nacional Catalana

 

Dones per la Independència. Sectorial de l'ANC. Reunions mensuals presencials l'últim dimarts de mes, 18:30h, a la seu nacional de l'ANC, c/ Marina, 315 08025 Barcelona i amb la pandèmia per zoom!
Contacte: dones@assemblea.cat @ANCDones
instragram: dones_anc
Telegram: http://t.me/ANCDones
sectorial de les Dones de l'ANC
La Revolta pels Drets
la revolta pels drets
#MaiSoles
Totes amb Carme Forcadell
Totes amb Carme Forcadell
8M2017
ElCanviEtsTu
Les Dones ens mobilitzem pel Sí!
Declaració 8M2017
Les Dones, imparables cap a la República Catalana
25N2016
assemblees ANC
A %d bloguers els agrada això: