Punts Liles 11S 2020

La manifestació del 11S 2020 serà descentralitzada per tot el país amb 107 mobilitzacions petites i locals (enllaç al mapa de mobilitzacions per poder fer inscripció). Els Punts Liles de la manifestació de l’11S també estaran descentralitzats a 7 poblacions: Agullana (Alta Empordà), Badalona, Barcelona, Cornellà de Llobregat, Lleida, Reus i Tarragona.  MANIFEST DONES ANC 11S 2020

PUNTS LILES 11S – fullet Punts Liles

L’Assemblea Nacional Catalana és una entitat compromesa en una república catalana lliure, un país millor per a tothom. I no serem lliures ni tindrem un país millor per a tothom, mentre no eradiquem les violències masclistes i lgtbifòbiques.

Des de la Diada 2018, hi ha Punts Liles a la manifestació de 11S, amb un dispositiu d’actuació preparat per donar resposta adient en cas de produir-se una agressió. Però els Punt Liles són també una acció de sensibilització i prevenció vers l’eradicació de les violències masclistes i lgtbifòbiques, a disposició de tota la ciutadania que s’hi vulgui apropar.

En els Punts Liles trobaràs informació del Protocol de l’Assemblea recursos i serveis disponibles a cada territori, i material de la línia d’atenció 24 h de la Generalitat de Catalunya (900 900 120 i 900900120@gencat.cat ).

Entre tots i totes, construïm un país millor: La república catalana lliure de violències masclistes i lgtbifòbiques!

11S2020

Enguany, la COVID19 impedeix una gran manifestació, però no deixarem de sortir al carrer. El proper 11S vindrà marcat pel compliment de les mesures dictades per les autoritats sanitàries del país.

Durant la pandèmia, la violència masclista s’ha incrementat preocupantment a tot el país. L’Institut Català de les Dones informa que durant el confinament, ha estat necessari reforçar el servei d’atenció permanent del 900 900 120 i les xifres del 1r mes de confinament són horribles: 40 trucades diàries, un increment del 60% respecte mateix període 2019. Increment que s’ha repetit en el servei d’atenció a través del correu electrònic 900900120@gencat.cat, que ha passat de rebre 11 correus diaris a 70!

A casa nostra, continuen havent feminicidis. La Directa actualitza aquesta horrible dada amb els noms i les localitzacions dels atacs mortals contra dones als Països Catalans: https://directa.cat/feminicidis-als-paisos-catalans-lany-2020/

Tenim dret a construïm un futur millor per tothom. Tenim el dret a viure lliures de violències, tenim dret a ser independents!

Foto Punt Lila 2019

Foto Punt Lila 2019

Punt Liles previstos Diada 2020:

I si el govern decreta més mesures o fins hi tot prohibeix les concentracions? Ens hi adaptarem.

Treballem per tenir una diada reivindicativa, siguin quines siguin les condicions en les que podem exercir el dret de manifestació: El dret a viure lliures de violències masclistes, el dret a ser independents.

Dones per la Independència. Sectorial de l'ANC. Reunions mensuals presencials l'últim dimarts de mes, 18:30h, a la seu nacional de l'ANC, c/ Marina, 315 08025 Barcelona i amb la pandèmia per zoom!
Contacte: dones@assemblea.cat @ANCDones
instragram: dones_anc
Telegram: http://t.me/ANCDones
sectorial de les Dones de l'ANC
La Revolta pels Drets
la revolta pels drets
#MaiSoles
Totes amb Carme Forcadell
Totes amb Carme Forcadell
8M2017
ElCanviEtsTu
Les Dones ens mobilitzem pel Sí!
Declaració 8M2017
Les Dones, imparables cap a la República Catalana
25N2016
assemblees ANC
A %d bloguers els agrada això: