Punts Liles 11S2021

Enguany recuperem la manifestació de la Diada de Catalunya. La covid19 encara no ha marxat i amb totes les precaucions que calguin, aquest 11S omplim Barcelona amb “Lluitem i Guanyem la Independència”. Inici de la manifestació a la Plaça Urquinaona, baixant per Via Laietana i seguint el Passeig d’Isabel II i l’Avinguda Marquès de l’Argentera fins arribar al Parc de la Ciutadella, entrant pel Passeig dels Til·lers.

La mobilització d’aquest 11S 2021 tindrà 3 Punts Liles:  A l’inici de recorregut trobarem el 1er Punt Lila, al carrer Dr. Joaquim Pou amb Via Laietana, al davant del carrer Sant Pere Més Baix. Hem triat aquesta ubicació en reconeixement a totes les companyes feministes que porten anys i anys treballant per l’erradicació de les violències. Ens trobarem a mig camí entre Ca la Dona i el Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison!

Al final de la Via Laietana, tindrem el 2on Punt Lila del recorregut. Serà a la Plaça d’Antonio López, que aviat canviarà de nom i passarà a ser la Plaça d’Idrissa Diallo, en memòria del jove guineà que va morir dins el CIE de la zona franca. Aquest Punt Lila serà en central.  Quan la manifestació hagi deixat via laietana, el Punt Lila 1 vindrà aquí.

El 3r Punt Lila el tindrem al final del recorregut de la manifestació, just abans d’entrar al Parc de la Ciutadella pel Passeig dels Til·lers (Passeig de Circumval·lació), on està previst l’acte final de la manifestació.

Dones ANC estem preparant els Punts Liles amb les expertes de l’Associació Drets Sexuals i Reproductius. Totes les companyes de l’Assemblea que vulguin implicar-s’hi, som benvingudes. Hem d’escriure a dones@assemblea.cat

Si participes d’algun col·lectiu feminista actiu contra les violències masclistes,  teniu a la vostra disposició els 3 Punts Liles per visibilitzar materials o el que considereu. Contacta amb dones@assemblea.cat

PUNTS LILES 11S – fullet Punts Liles

A casa nostra, continuen havent feminicidis. Estem en emergència feminista: 10 dones assassinades pel fet de ser dones! Les agressions masclistes, delictes d’odi, discriminacions i agressions a persones de col·lectius LGBTI estan en augment. La banalització de les violències comporta certa tolerància cap a les agressions i assassinats. Les violències són una xacra a erradicar per complert, ens afecta a totes, de totes les edats i territoris. La Directa actualitza aquesta horrible dada amb els noms i les localitzacions dels atacs mortals contra dones als Països Catalans: https://directa.cat/feminicidis-als-paisos-catalans-lany-2021/

L’Assemblea Nacional Catalana és una entitat compromesa en una república catalana lliure, un país millor per a tothom. I no serem lliures ni tindrem un país millor per a tothom, mentre no eradiquem les violències masclistes i lgbtifòbiques.

Des de la Diada 2018, hi ha Punts Liles a la manifestació de 11S, amb un dispositiu d’actuació preparat per donar resposta adient en cas de produir-se una agressió. Però els Punt Liles són també una acció de sensibilització i prevenció vers l’eradicació de les violències masclistes i lgbtifòbiques, a disposició de tota la ciutadania que s’hi vulgui apropar.

En els Punts Liles trobaràs informació del Protocol de l’Assemblea recursos i serveis disponibles a cada territori, i material de la línia d’atenció 24 h de la Generalitat de Catalunya (900 900 120 i 900900120@gencat.cat ).

Entre tots i totes, construïm un país millor: La república catalana lliure de violències masclistes i lgbtifòbiques!

 

Foto Punt Lila 2019

Foto Punt Lila 2019

Punt Liles previstos Diada 2021:

Treballem per tenir una diada reivindicativa, siguin quines siguin les condicions en les que podem exercir el dret de manifestació: El dret a viure lliures de violències masclistes. Lluitem i Guanyem la Independència. Pel nostre dret a ser independents.

Vam estrenar el Protocol per una Diada lliure d’agressions masclistes i LGBTIfòbiques el 2018 

Fotos 2021

Dones per la Independència. Sectorial de l'ANC. Reunions mensuals presencials l'últim dimarts de mes, 18:30h, a la seu nacional de l'ANC, c/ Marina, 315 08025 Barcelona i amb la pandèmia per zoom!
Contacte: dones@assemblea.cat @ANCDones
instragram: dones_anc
Telegram: http://t.me/ANCDones
sectorial de les Dones de l'ANC
La Revolta pels Drets
la revolta pels drets
#MaiSoles
Totes amb Carme Forcadell
Totes amb Carme Forcadell
8M2017
ElCanviEtsTu
Les Dones ens mobilitzem pel Sí!
Declaració 8M2017
Les Dones, imparables cap a la República Catalana
25N2016
assemblees ANC
A %d bloguers els agrada això: